ADMINISTER-PULSSI-VALKOINEN

WEBINAARITALLENNE

Yrittäjä – tiedätkö, miten yritykselläsi menee?

Tilinpäätös kertoo yrityksen tilanteesta paljon ja sen tavoitteena onkin antaa ajankohtaista ja luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi.  Millaisiin asioihin yrittäjän kannattaa kiinnittää tilinpäätöksessä huomiota?

Tässä webinaaritallenteessa käymme läpi, mitä tilinpäätöksen luvut kertovat yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja kuinka yrittäjä pystyy hyödyntämään tilinpäätöstä tehokkaasti.

 

ASIANTUNTIJAT

Tilinpäätöksen sisältöä ja hyödyntämistä avaavat controller Ulla Soikkeli Administerilta ja talousasiantuntija Kari Alhola Alhola Consultingista. Tilaisuuden fasilitaattorina toimii järjestelmäpäällikkö Riina Kosonen Sillasta.

SISÄLTÖ – NÄITÄ KYSYMYKSIÄ KÄYMME LÄPI

  • Miksi tilinpäätöksen pitäisi kiinnostaa yrittäjää?
  • Mitä kertovat tulos, tase tai rahoituslaskelma?
  • Mitkä seikat vaikuttavat yrityksen kannattavuuteen?
  • Mihin lukuihin kannattaa kiinnittää huomiota?
  • Miten liiketoiminnan muutokset vaikuttavat lukuihin?

Webinaari järjestettiin toukokuussa 2022. 

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 44 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.