Tervetuloa EmCe Käyttäjäpäiville!

EmCe Käyttäjäpäivät järjestetään tänä vuonna  Helsingissä torstaina 23.11.2023. Koulutus järjestetään tällä kertaa vain livekoulutuksena Helsingin Pasilassa Haaga-Helian tiloissa.

EmCe Käyttäjäpäivillä saat talous- ja palkkahallinnon ammattilaisille kootun käytännönläheisen tietopaketin, jolla päivität tietosi ajan tasalle mm. verohallinnon ennakkoperintään ja tulorekisterin vaikuttavista muutoksista vuonna 2024 sekä EmCe-ohjelman tuotekehityksen uudistuksista. Ilmoittaudu EmCe Käyttäjäpäiville mukaan jo nyt tai viimeistään 15.11.2023 mennessä.

EmCe-sahkoinen-taloushallinto-koulutukset
Ilmoittaudu tästä
EmCe_1140x1140

EmCe Käyttäjäpäivät

Puhujina mm. Pirkko Vuori Verohallinnosta sekä EmCen omat asiantuntijat, Jukka Vihtkari, Henna Heiskanen ja Sirpa Pulkkanen. 

Hinta: 340 € + alv 24 %

Paikka: Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu, Ratapihantie 13, Helsinki

Aika: 23.11.2023 klo 9 - 16:00

Tutustu ohjelmaan >

 

Pirkko Vuori

Ylitarkastaja, Verohallinto

Pirkko Vuori on työskennellyt Verohallinnossa yli 20 vuotta toimien monipuolisissa verotustehtävissä muun muassa kansainvälisessä verotuksessa, ennakkoperinnässä ja harmaan talouden torjuntaan tähtäävissä hankkeissa sekä viime vuosina Tulorekisterin tuoteomistajana.

 


 

Pirkko Vuori
SirpaPulkkanen

 

Sirpa Pulkkanen

Palkkahallinnon sovellusasiantuntija, EmCe Solution Partner

Sirpa Pulkkanen on EmCe Palkkahallinnon sovellusasiantuntija, jolla on laaja tuntemus palkkahallinnon prosesseista. Sirpa tuo käytännön näkökulmaa, kuinka mm. Tulorekisterin muutokset näkyvät EmCe Palkkahallinnon ohjelmistossa. Ammattilaisen käytännön ohjeet ja vinkit auttavat omaksumaan vuoden alun muutokset sujuvasti ja vaivatta. Samalla pääset jo kurkistamaan mitä uutta vuosi 2024 tuo Palkkahallinnon ohjelmistoon.

 


 

 

Jukka Vihtkari

Tuotepäällikkö, Taloushallinnon asiantuntija, EmCe Solution Partner

Jukka Vihtkari on EmCe Taloushallinnon tuotepäällikkö, jolla on syvällinen tuntemus taloushallinnon prosesseista sekä vahva ymmärrys tilitoimistojen toimintaympäristöstä. Jukka tuo käytännön näkökulmaa, kuinka mm. verotuksen muutokset näkyvät EmCe Taloushallinnon ohjelmistossa. Ammattilaisen käytännön ohjeet ja vinkit auttavat omaksumaan vuoden alun muutokset sujuvasti ja vaivatta. Samalla saat esimakua mitä uutta vuosi 2024 tuo Taloushallinnon ohjelmistoon.

 

 

 


 

Jukka_mustavalko_500x500

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan Käyttäjäpäiville oheisella lomakkeella jo nyt tai viimeistään 15.11.2023 mennessä. Koulutus järjestetään tänä vuonna vain lähikoulutuksena, eikä koulutukseen ole mahdollista osallistua live streamin kautta. Nähdään EmCe Käyttäjäpäivillä marraskuussa!

 

 

Ilmoittaudu EmCe Käyttäjäpäiville