ADMINISTER-PULSSI-VALKOINEN

Yritysten kyberhyökkäykset kasvussa – näin yrityksesi varautuu kyberuhkiin ennakolta

Maailmalla tilanne on muuttunut nopeasti - Ukrainan sota ja Nord Stream -kaasuputken vuodot ovat havahduttaneet monet yritykset arvioimaan uudestaan omaa kriisinkestävyyttään kasvaneen kyberuhan alla.

Voiko pieni tilitoimisto tai pk-yritys olla tietoturvahyökkäyksen kohteena? Miten yritykseni voi varautua kyberuhkaan ennakolta? Jos jotain tapahtuu, kuka vastaa viime kädessä tietoturvasta? Palveluntarjoaja vai yrityksen johto?

 

Yritysten henkilöstön tietoturvaosaaminen on kyberhyökkäysten torjumisessa yksi tärkeimmistä elementeistä, sillä iso osa yritysten tietoturvahyökkäyksistä toteutuu inhimillisten virheiden seurauksena. Tule kuuntelemaan webinaariimme asiantuntijoidemme konkreettiset vinkit, miten tilitoimistojen ja pk-yritysten tietoturvaosaamista voidaan kasvattaa ja näin varautua mahdollisiin kyberuhkiin ennakolta.

AIKA

Torstaina 17.11.2022 klo 9.00 - 10.00

WEBINAARIN ASIANTUNTIJAT

Webinaarin asiantuntijoina toimivat pilvi- ja IT-palveluita tarjoavan Magic Cloud Oy:n toimitusjohtaja Timo Haapavuori ja EmCen oma asiantuntija tuotepäällikkö Jukka Vihtkari. Tilaisuuden fasilitaattorina toimii Head of Business IT Riina Kosonen.

SISÄLTÖ – NÄITÄ KYSYMYKSIÄ KÄYMME LÄPI

  • Onko yrityksemme turvassa kyberhyökkäyksiltä, kun emme ole tunnettu tai iso yritys?
  • Missä dataa on turvallisinta säilyttää?
  • Jos jotain tapahtuu, niin kuka vastaa viime kädessä tietoturvasta? Palveluntarjoaja vai yrityksen johto?
  • Kyberuhkiin varautuminen on jokaisen yrityksen velvollisuus – miten yrityksemme voi varautua mahdolliseen kyberhyökkäykseen ennakolta?

Ilmoittaudu mukaan tästä

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.