Taloushallinnon ratkaisut tilitoimistoille

EmCe tarjoaa tilitoimistoille nykyaikaisen tavan ratkaista sähköisen talous- ja palkkahallinnon haasteet. Taloushallinnon ulkoistaminen on päivän sana ja edellyttää tilitoimistolta valmiuksia hoitaa tehtävät asiakasyritysten vaatimusten mukaisesti. EmCe tarjoaa tilitoimistoille kokonaisratkaisun, jolla tehokas taloushallinnon palvelutuotanto on mahdollista huomioiden myös tilitoimiston asiakkaiden tarpeet.

Pääkuva Taloushallinto EmCe 210604-1024x1024
EmCe-Verkkopalkka

Palvele asiakkaitasi heille sopivilla palveluilla

EmCe Taloushallinto on alusta tilitoimiston ja pk-yrityksen talouden ohjausjärjestelmälle, joka yhdistää eri toiminnot saumattomasti yhteen automatisoiden sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tehden liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. Valitse juuri sinun asiakkaillesi sopivat ratkaisut:

 • EmCe – palvelua arvostavalle tallennusasiakkaalle
 • EmCe 365 – itsenäiselle ja sähköisyyttä vaativalle asiakkaalle

Tilitoimiston kokonaisratkaisu

EmCen ratkaisuilla hoidat sekä tilitoimistorutiinit että palvelet asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla. EmCe Taloushallinto tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut käyttöösi. Automatisoidut ja sähköiset taloushallinnon prosessit mahdollistavat joustavan, läpinäkyvän ja reaaliaikaisen yhteistyön asiakkaidesi kanssa.

Sähköinen taloushallinto

Älä anna ajan tai paikan rajoittaa työntekoasi. EmCe Pilvipalvelulla hoidat taloushallinnon tehtävät huolettomasti milloin ja missä vain – sinulle sopivalla tavalla. Jaa pääsy palveluun omille asiakkaillesi ja tarjoa heille sujuvampaa taloushallintoa.

EmCe sähköisen taloushallinnon hyödyt:

 • Mukautuu käyttäjämäärien muutoksiin          
 • Aina uusin ohjelmistoversio käytössäsi
 • Ajasta ja paikasta riippumaton etäkäyttö
 • Automaattiset varmistukset ja kattava tietoturva
 • Ei uusia ja kalliita laiteinvestointeja
 • Puhtaasti kuukausiperusteinen hinnoittelu

Palkanlaskentaohjelma, joka hoitaa rutiinit ja säännöt puolestasi

EmCe Palkkahallinto on palkanlaskentaohjelma, jonka ympärille rakentuu laaja kokonaisuus henkilöstöhallinnon toimintoja. EmCen palkanlaskentaohjelmassa hallitset työehtosopimuksia, poissaoloja, työaikaa, tuntikirjauksia, palkkojen maksun ja niihin liittyvät viranomaisilmoitukset. Anna ohjelman hoitaa rutiinit ja säännöt, ja keskity sinä nauttimaan vaikka hieman pidemmästä kahvitauosta.

Palkanlaskentaohjelma-tilitoimistoille-EmCe
Keltapaitainen-nainen-sähköinen-taloushallinto-EmCe

EmCe Talous- ja palkkahallinnon ohjelmisto uusille tilitoimistoille vuodeksi ilmaiseksi! 

Tarjoamme sähköisen EmCe Talous- ja Palkkahallinnon ohjelmiston uusille tilitoimistoille ensimmäiseksi vuodeksi ilmaiseksi. Edun arvo on max. 2800 €. Etu sisältää: 
 • EmCen ohjelmiston käyttövalmiina
 • Kattavat koulutukset
 • Tukea markkinointiin ja viestintään
Saija

”Teen nyt neljä tilinpäätöstä samassa ajassa, kun ennen tein yhden!”

 
Saija Vihtkari
CLERICA OY
 

Markkinoiden tehokkaimmasta tilinpäätöstyökalusta apu tilinpäätösajan kiireisiin

EmCen tilinpäätösdokumentteihin kuuluu mm. valmis Tase-erittelyraportti, joka syntyy kirjanpitokirjausten perusteella. Sinun ei tarvitse muokata tase-erittelyn tietoja enää tilinpäätösvaiheessa, vaan ne on käsitelty valmiiksi jo kirjanpitotositteiden yhteydessä.

EmCe Kirjanpito-ohjelman helmi on tilinpäätöstoiminto. Sen avulla luot poistotositteen kirjanpitoon, teet automaattiset tilinpäätös- tilinavaus ja verojaksotuskirjaukset. Liitetietoja varten ohjelma sisältää valmiin tilinpäätösmallin. Edellisen vuoden liitetiedot ovat pohjana laadittavalle tilinpäätökselle ja teet helposti näihin tarvittavat muutokset. Lopputuloksena on valmis tilinpäätösdokumentti sekä osakeyhtiön kokouspöytäkirjat.

Akseli

”Paras palautteemme tuli vuosikymmeniä paperista kirjanpitoa suosineelta yrittäjältä, joka totesi, että hän ei halua enää ikinä palata takaisin perinteisen kirjanpidon maailmaan. Hänelle palvelun suurin hyöty on ollut nopeus ja resurssien vapautuminen ydinliiketoimintaan.”

 

Akseli Leppänen
KAJAANIN TILITAITO OY
 

Yksi yhteinen talousosasto

Sähköinen taloushallinto suoraviivaistaa ja helpottaa tilitoimiston ja yrityksen yhteistyötä, kun kokonaisuus toimii yhdestä järjestelmästä. Olipa asiakasyritys pieni tai suuri, työnjako voidaan tehdä tapauskohtaisesti ja joustavasti vastaamaan yhteistyölle sopivinta työskentelymallia.

EmCe 365 -palvelu tarjoaa työvälineet ajantasaiseen talousseurantaan visuaalisesti ymmärrettävässä muodossa, ostolaskujen vastaanottoon, kierrätykseen ja hyväksyntään sekä myyntilaskutukseen. Kun EmCe 365 -palvelu liitetään osaksi EmCe Taloushallinto -ohjelmistoa, taloushallinnon prosessit suoraviivaistuvat ja tarjoat asiakkaillesi uudenlaisen taloudenhallinnan käyttökokemuksen – milloin ja missä he sitä tarvitsevatkin.

”Monet asiakkaistamme ovat olleet tyytyväisiä, kun kuittirumba on loppunut ja he ovat päässeet eroon pölyisistä paperimapeistaan. Yhteiskäytön ansiosta heidän ei tarvitse enää miettiä, missä säilöä paperitositteita lain vaatimat 1+6 vuotta”

 

Markku Palonen
TILIKAMUT OY
 

Mutkatonta yhteistyötä asiakkaan ja tilitoimiston välillä EmCe 365 -palvelulla

Tilitoimiston ja asiakkaan yhteistyö sujuu EmCe 365 -palvelun avulla mutkattomasti ja se helpottaa arjen sujuvuutta. Asiakas voi hoitaa taloushallintonsa ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta, missä vain. EmCe 365 nopeuttaa ja tehostaa toimintaa sekä parantaa asiakkaan ymmärrystä omasta liiketoiminnastaan.

Katso videolta miten Vuokatti Ski Team Kainuun yhteistyö tilitoimistonsa kanssa on helpottunut EmCe 365 -palvelun käyttöönoton myötä.

EmCe-ohjelma_kuva

Taloushallinnon ammattilaisen valinta

EmCeltä löytyy valmiit ratkaisut erikokoisten organisaatioiden tarpeisiin. Tilitoimistoille on olemassa kokonaisratkaisu, jolla tehokas taloushallinnon palvelutuotanto on mahdollista huomioiden samalla myös tilitoimiston asiakkaan tarpeet. EmCe tarjoaa tilitoimistoille nykyaikaisen tavan ratkaista sähköisen talous- ja palkkahallinnon haasteet. Taloushallinnon ulkoistaminen on päivän sana ja edellyttää tilitoimistolta valmiuksia hoitaa tehtävät asiakasyritysten vaatimusten mukaisesti.
Olemme täällä sinua varten

EmCen sähköisen taloushallinnon ohjelmistot sisältävät aina kotimaisen asiakastuen. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti vastaamaan alan muutoksiin.

Emme toimita pelkkää teknologiaa vaan pidämme huolen siitä, että yhteiselo uuden järjestelmän kanssa sujuu kitkattomasti myös jatkossa. Asiakastuessamme työskentelevät sovellusasiantuntijat auttavat kaikissa ohjelmiston käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Tukisivustomme on käytössäsi 24/7, mistä pääset lähettämään palvelupyynnöt, löydät tärkeät ohjelmistoa koskevat tiedotteet, ohjeita ja käyttövinkkejä ohjelmiston käyttöön.

Ajatus taloushallinnon ohjelmiston vaihtamisesta ja uuden järjestelmän käyttöönotosta aiheuttaa helposti stressiä. Osaavan ja kokeneen kumppanin kanssa käyttöönotto voi kuitenkin sujua melko huolettomasti. EmCen asiantuntijat ovat tukenasi koko prossessin läpi ja sen jälkeenkin. Katso täältä miten käyttöönottoprosessi etenee ja lue asiantuntijan vinkit onnistuneeseen käyttöönottoon.

EmCe 365 ja EmCe Professional-asiakaspalaute-1

Markkinointi- ja myyntiapua tilitoimistoille

Autamme sinua myyntiponnisteluissa, kun tarjoat EmCen sähköisiä taloushallinnon palveluja asiakkaillesi. Hyödynnä valmiit markkinointimateriaalit, tilaa painettu esite omalla logolla tai järjestä koulutus yhdessä asiantuntijamme kanssa.

Lue lisää ilmaisesta myyntituesta tilitoimistoille > 

 

Kiinnostuitko?

 • Tutustu EmCe-ohjelmiston pikaesittelyyn

  Esittelyvideolla pääset tutustumaan:

  • EmCen sähköisen taloushallinnon sovellukseen 
  • Osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn
  • EmCen perustoimintoihin ja kirjanpitäjän näkymään
  • Markkinoiden tehokkaimpaan tilinpäätöstyökaluun
  • Sähköisen taloushallinnon uuteen käyttöliittymään
  • Raportointimahdollisuuksiin
EmCe_1140x1140

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa juuri sinua EmCen sähköisillä taloushallinnon ratkaisuilla.

Soita, lähetä meiliä, varaa aika tapaamiselle suoraan kalentereistamme tai täytä oheinen yhteydenottolomake. Ollaan yhteyksissä! 

Terveisin,

Jari, Joel ja Santeri ja 60 muuta EmCeläistä.