ADMINISTER-PULSSI-VALKOINEN

WEBINAARITALLENNE

Perhevapaauudistus: parhaat vinkit muutoksista

Perhevapaauudistus astuu voimaan elokuussa 2022. Tässä webinaaritallenteessa käymme läpi, mitä muutoksia perhevapaauudistus tuo tullessaan ja miten niihin on hyvä varautua. Saat ajankohtaista tietoa muutoksesta ja sen vaikutuksista palkanlaskentaan.

Lataa tallenne tästä

Webinaarin asiantuntijat

Perhevapaauudistuksesta kertovat Silta Oy:n senior palkka-asiantuntija Marika Väisänen ja Castrén & Snellmanin asianajaja, counsel, Mikko Hanni. Tilaisuuden fasilitaattorina toimii head of business IT Riina Kosonen Sillasta.

SISÄLTÖ – NÄITÄ KYSYMYKSIÄ KÄYMME LÄPI

  • Ketä perhevapaauudistus koskee?
  • Isyys- vai vanhempainvapaa – termit uudistuvat
  • Mikä on omaishoitovapaa?
  • Perhevapaauudistuksen vaikutukset palkanlaskentaan

Webinaari järjestettiin kesäkuussa 2022.

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 44 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.