ADMINISTER-PULSSI-VALKOINEN

WEBINAARITALLENNE

Työehtosopimukset muutoksessa - Miten se vaikuttaa palkkaprosesseihin?

Liittojen irtautuminen työehtosopimuksista on tuonut muutoksia niin lakien noudattamiseen kuin palkanlaskentaan. Tässä webinaaritallenteessa kuulet ajankohtaista tietoa muutoksista sekä niiden vaikutuksista palkkaprosesseihin.

Lataa tallenne tästä

Webinaarin asiantuntijat

Webinaarissa muutoksista ja niiden vaikutuksista kertovat Silta Oy:n asiakkuusjohtaja Anne Piirainen ja Castrén & Snellmanin asianajaja Mikko Hanni. Fasilitaattorina toimii Sillan järjestelmäpäällikkö Riina Kosonen.

Sisältö 

  • Ajankohtaiset kuulumiset työehtosopimusmarkkinoilta
  • Mitä on työehtosopimusten shoppailu?
  • Lakitekniset vinkit muutosten huomiointiin
  • Muutosten vaikutus palkanlaskennan kokonaisuuteen

Webinaari järjestettiin huhtikuussa 2022.

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 44 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.