ADMINISTER-PULSSI-VALKOINEN

WEBINAARITALLENNE

Kassavirta kuntoon - kestävää liiketoimintaa vaihtelevassa markkinatilanteessa

Pakottaako taantuma tai energiakriisi miettimään yrityksesi strategian kokonaan uusiksi? Onko liiketoimintasi kestävällä pohjalla myös muuttuvassa taloustilanteessa? Kuuntele asiantuntijoidemme parhaat kokemukset ja vinkit webinaarissamme ja varmista yrityksesi talouden ja kassavirran kestävyys erilaisissa markkinatilanteissa myös kasvu huomioiden.

Lataa tallenne tästä

WEBINAARIN ASIANTUNTIJAT

Asiantuntijoina Administer-konsernista johdon konsultti Tom Degerlund, joka edustaa laman kokenutta sukupolvea ja Controller Jaakko Suomalainen, jolle syvä taantuma on oppikirjoista luettua, ei itse koettua. Tilaisuuden fasilitaattorina toimii Head of Business IT Riina Kosonen.

SISÄLTÖ – NÄITÄ KYSYMYKSIÄ KÄYMME LÄPI

  • Faktat kassavirrasta
  • Kestääkö kassavirtasi inflaation ja taantuman?
  • Kasvuhaaveet selkeäksi suunnitelmaksi ja tulosennusteiksi
  • Maailman talouden indikaattorit

Webinaari järjestettiin lokakuussa 2022.

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 44 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.