ADMINISTER-PULSSI-VALKOINEN

WEBINAARITALLENNE

Yritysten kyberhyökkäykset kasvussa – näin yrityksesi varautuu kyberuhkiin ennakolta

Maailmalla tilanne on muuttunut nopeasti - Ukrainan sota ja Nord Stream -kaasuputken vuodot ovat havahduttaneet monet yritykset arvioimaan uudestaan omaa kriisinkestävyyttään kasvaneen kyberuhan alla.

 

Lataa tallenne

Voiko pieni tilitoimisto tai pk-yritys olla tietoturvahyökkäyksen kohteena? Miten yritykseni voi varautua kyberuhkaan ennakolta? Jos jotain tapahtuu, kuka vastaa viime kädessä tietoturvasta? Palveluntarjoaja vai yrityksen johto?

Yritysten henkilöstön tietoturvaosaaminen on kyberhyökkäysten torjumisessa yksi tärkeimmistä elementeistä, sillä iso osa yritysten tietoturvahyökkäyksistä toteutuu inhimillisten virheiden seurauksena. Tule kuuntelemaan webinaariimme asiantuntijoidemme konkreettiset vinkit, miten tilitoimistojen ja pk-yritysten tietoturvaosaamista voidaan kasvattaa ja näin varautua mahdollisiin kyberuhkiin ennakolta.

WEBINAARIN ASIANTUNTIJAT

Webinaarin asiantuntijoina toimivat pilvi- ja IT-palveluita tarjoavan Magic Cloud Oy:n toimitusjohtaja Timo Haapavuori ja EmCen oma asiantuntija tuotepäällikkö Jukka Vihtkari. Tilaisuuden fasilitaattorina toimii Head of Business IT Riina Kosonen.

SISÄLTÖ

  • Onko yrityksemme turvassa kyberhyökkäyksiltä, kun emme ole tunnettu tai iso yritys?
  • Missä dataa on turvallisinta säilyttää?
  • Jos jotain tapahtuu, niin kuka vastaa viime kädessä tietoturvasta? Palveluntarjoaja vai yrityksen johto?
  • Kyberuhkiin varautuminen on jokaisen yrityksen velvollisuus – miten yrityksemme voi varautua mahdolliseen kyberhyökkäykseen ennakolta?
  •  

Webinaari järjestettiin marraskuussa 2022.

 

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 44 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.